Onderhoudspakketten

Basis

Geschikt voor kleine websites

30,- per maand

Meest gekozen

Standaard

Geschikt voor websites en kleine webshops

45,- per maand

Uitgebreid

Geschikt voor grote webshops

70,- per maand

Waarom een onderhoudspakket?

Door middel van een onderhoudspakket zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date, veilig en geoptimaliseerd is. We zorgen voor regelmatige back-ups zodat jouw gegevens nooit verloren gaan. Zonder een goed onderhouden website zal deze trager worden en kwetsbaar worden voor hackers. Ook zal de website minder frequent worden weergegeven in zoekmachines. Dit zijn onze verschillende onderhoudspakketten. 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.