Servicepakketten

Basis

Geschikt voor kleine websites

60,- per maand

Meest gekozen

Standaard

Geschikt voor websites en kleine webshops

90,- per maand

Uitgebreid

Geschikt voor grote webshops

110,- per maand

Waarom een servicepakket?

Door middel van een servicepakket wordt jouw website gehost op een razendsnelle Nederlandse server. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date, veilig en geoptimaliseerd is. We maken regelmatige back-ups zodat jouw website nooit verloren gaat. Een slecht onderhouden website is trager, kwetsbaarder voor hackers en zal minder frequent worden weergegeven in Google. 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.