Club Santa Rosa

Luchtfoto & videografie
Promotie video
Bedrijfsfotografie

Wie is Club Santa Rosa?

Club Santa Rosa is een exclusief resort op het Spaanse eiland Lanzarote (Canarische eilanden). Gelegen in Costa Teguise profileert het zich als een familie resort. Op het resort zijn verschillende appartementen en hotelkamers te vinden met prachtig uitzicht. Er zijn verschillende faciliteiten gericht op kinderen en volwassenen zoals: een (binnen) zwembad, padel banen, bowlingbanen en speelparken.

De vraag van de klant.

Club Santa Rosa is een prachtig Spaans resort. Vanuit het management ontstond er vraag voor nieuw beeldmateriaal voor online gebruik op social media en de website. Met behulp van professionele camera apparatuur hebben wij verschillende foto’s en video’s gemaakt. Deze content hebben wij gebruikt voor een krachtige promotievideo.

Zo hebben wij de klant blij gemaakt

Bedrijfsfotografie

Voor Club Santa Rosa hebben wij sfeerfoto’s gemaakt van hotelkamers, activiteiten en meer. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van professionele camera apparatuur. Deze foto’s hebben wij voor Club Santa Rosa geoptimaliseerd voor online gebruik.

Hotelkamer van Club Santa Rosa

Videografie

Voor de ontwikkeling van een promotie video ontstond de behoefte naar cinematische shots van verschillende activiteiten. Het doel hiervan is om het “gevoel” te creëren alsof de kijker zich daadwerkelijk in het resort bevindt.

Sfeerimpressie Club Santa Rosa

Luchtfoto & videografie

Om de wauw-factor en een unieke kijk op het resort te creëren hebben wij gebruik gemaakt van een professionele drone. Veel van deze beelden zijn gebruikt in de promotievideo en sommige clips hebben wij geoptimaliseerd voor gebruik voor Club Santa Rosa op social media.

Promotievideo

Voor Club Santa Rosa hebben wij een professionele promotievideo gemaakt. Deze video wordt gebruikt op de website, social media en verschillende online marketing kanalen. Deze promotie video is ontstaan uit een combinatie van professionele drone en camera beelden.

Impressie Club Santa Rosa

"Zij hebben voor ons prachtige foto's en video's gemaakt"

Club Santa Rosa is een exclusief resort op Lanzarote. Om na de corona periode nieuwe bezoekers te trekken hebben wij hulp gekregen van Uplevel Marketing. Zij hebben voor ons prachtige foto’s en video’s gemaakt die wij gebruiken voor onze online marketing uitingen en website.

Jessica

Manager | Club Santa Rosa

Wil jij ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.