Onze pragmatische werkwijze

Hier begint jouw online strategie

Uplevel Marketing, een online marketing & webdesign bureau waar alle specialismes onder één dak samenkomen.  Wij beloven geen gouden bergen of snel geld, maar werken aan duurzaam resultaat op basis van wetenschappelijke inzichten. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan gauw verder…

1. Orienterend gesprek

2. Kansen onderzoek

3. Actieplan

4. Uitvoering

5. Rapporteren

Fase 1: Orienterend gesprek

Een oriënterend gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Het doel van dit gesprek is om al jouw wensen te bespreken. Wij geven vervolgens advies in hoe jouw wensen gerealiseerd kunnen worden. Een oriënterend gesprek kan zowel online als op locatie plaatsvinden.

Fase 2: Kansen onderzoek

Naar aanleiding van de wensen uit het oriënterend gesprek voeren wij kansen onderzoek uit. Tijdens dit onderzoek bekijken wij wat er voor nodig is om resultaat te behalen. Voor dit onderzoek hebben wij mogelijk toegang nodig tot gegevenbronnen zoals Google Analytics.

Fase 3: Actieplan

Op basis van het kansen onderzoek stellen wij een concreet actieplan op. Hier staat precies in beschreven wat we gaan doen, hoe we dat doen, hoelang het duurt en wat het kost. Tijdens een 2e gesprek wordt dit plan met elkaar besproken en waar nodig bijgesteld.

Fase 4: Uitvoering

Nu begint het echte werk! Met ons multidisciplinaire team werken wij samen om stapsgewijs het actieplan ten uitvoer te brengen. We begrijpen als geen ander dat jij razend enthousiast bent! Aan de hand van voortgangsgesprekken houden we jou op de hoogte en worden plannen bijgesteld.

Fase 5: Rapporteren

Aan de hand van een eindrapport leveren wij het project op. Pas wanneer jij 100% tevreden bent zijn wij dat ook. Het rapport bevat tevens alle licenties en toegangsgegevens van accounts die wij hebben aangemaakt. Je zit bij ons nóóit ergens contractueel aan vast!

Klaar voor groei?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.