Onze missie & visie

Over Uplevel Marketing

Wij zijn Uplevel Marketing, een one-stop-shop met alle kennis onder één dak. Opdringerige sales mensen die gouden bergen beloven? Nee, die vind je hier niet. Wat wij wel doen? Wij volgen wetenschappelijk bewezen principes, werken zonder contracten, geven jou het intellectueel eigendom, zijn transparant en vragen een eerlijke vergoeding voor onze diensten. 

Onze missie

Klanten kiezen er steeds vaker voor om online aankopen te doen. Hierdoor lopen winkelstraten leeg en richten ondernemers hun pijlers op het online landschap. Wij helpen startende ondernemers en gevestigde bedrijven een sterke marktpositie in te nemen in de online wereld.

Onze visie

Uplevel Marketing, een oprecht en transparant online marketingcommunicatie bureau. Door onze beloftes (wetenschappelijke basis, geen contracten, jouw intellectueel eigendom, altijd transparant, eerlijke prijzen) behalen we resultaat en kiezen onze klanten steeds weer voor ons.

Onze beloftes

Wetenschappelijke basis

In de wereld van online marketingcommunicatie is enorm veel onderzoek gedaan naar de menselijke psychologie en hoe dat keuzes beïnvloed kunnen worden. Wij gebruiken deze kennis om zo efficiënt & effectief mogelijk resultaat te behalen.

Geen contracten

Wij investeren graag in een duurzame relatie met onze klanten. Het contractueel binden van klanten vinden wij niet passend. Onze klanten blijven klant en kiezen steeds weer opnieuw voor ons omdat wij goed werk leveren en eerlijk zijn.

Jouw intellectueel eigendom

Of we nu een promotievideo, bedrijfsfoto's, een complete webshop of slechts één productomschrijving hebben geschreven. Jij bent en blijft altijd intellectueel eigenaar en hebt altijd toegang tot alle content en wachtwoorden.

Altijd transparant

Wij hebben transparantie hoog in het vaandel staan. Dit houdt in dat al onze gegeven adviezen oprecht en eerlijk zijn, we je goed op de hoogte houden tijdens onze werkzaamheden en je nooit voor financiële verassingen komt te staan.

Eerlijke prijzen

Voor onze diensten vragen wij een eerlijke & marktconforme prijs. Per project bespreken wij een totaal prijs. Als we meer tijd nodig hebben nemen wij deze kosten altijd voor eigen rekening.

Oprichters Uplevel Marketing

Dave Verstappen

Online marketing strategist | eigenaar

Gedreven door passie en vastberaden de meest complexe problemen op creative wijze tot een goed eind te brengen. Met zijn specialistische vakkennis over online marketingcommunicatie is geen opdracht te uitdagend voor Dave.

Maury van den Wildenberg

Webdeveloper | eigenaar

Objectief, perfectionistisch en leergierig. Maury is een echte vakspecialist op het gebied van webdevelopment. Met behulp van HTML, CSS, JavaScript, PHP, en Python code designt ze conversiegerichte websites en webshops.

Wil jij ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.