Bedrijfsvideografie

Professionele bedrijfsvideo’s, geef de klant een unieke ervaring!

Promotievideo’s, productvideo’s, instructievideo’s. Video’s ondersteunen klanten bij het maken van keuzes en geven je bedrijf een professionele uitstraling. Onze video’s geschikt voor sociale media.

Daag je ons uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Wat is bedrijfs videografie?

De mogelijkheden in bedrijfs videografie zijn eindeloos. Zo maken wij bijvoorbeeld sfeer video’s van de diensten die je aanbiedt, product video’s om online shoppers een goed beeld te geven van een product of review video’s om vertrouwen op te wekken. Video’s zijn makkelijk te verwerken voor onze hersenen en kunnen ontzettend veel informatie overbrengen.

Hoe gaat videografie in z'n werking

De voordelen van bedrijfs videografie

Stapsgewijs naar een geweldige bedrijfs video

Stap 1: Wensen bespreken

Een bedrijfs video heeft altijd een specifiek doel. Tijdens de ontwikkeling bespreken we altijd specifieke wensen en denken we mee in oplossingen. Het uiteindelijke doel is het creëren van een video die op de juiste manier resoneert bij jouw klanten.

Stap 2: Script opstellen

Alle wensen en ideeën worden verwerkt in een script. Dit is een tekstueel format van hoe de video eruit moet komen te zien. Dit script zorgt er voor dat we alle benodigde videoclips schieten op de juiste manier.

Stap 3: Clips schieten

Samen met jou kiezen we een geschikte locatie en modellen uit. Op een afgesproken dag nemen we alle content op die we nodig hebben om de bedrijfs video te maken. Doorgaans neemt dit niet meer dan één dag in beslag.

Stap 4: Editing

Tijdens het editen monteren we alle losse clips op de juiste manier aan elkaar. Om dit vlekkeloos te doen zijn er enorm veel technische handelingen nodig. Afhankelijk van de complexiteit van de video neemt dit meerdere dagen of zelfs weken in beslag.

Onze grafisch expert aan het woord

Alles over bedrijfs videografie

Met behulp van een bedrijfs video laat jij jouw klanten op dynamische wijze kennis maken met jouw onderneming. Geef mensen het gevoel alsof ze jouw product in handen hebben of deelnemen aan activiteiten. Video’s prikkelen onze zintuigen op een effectievere manier dan foto’s, hierdoor worden video’s in de toekomst steeds belangrijker.

Video’s zijn beter dan foto's of tekst

Het kost ons brein enorm veel energie om tekst te verwerken. Bij afbeeldingen gaat het verwerkingsproces al enorm snel, maar een afbeelding is statisch. De overdracht van informatie is hierdoor beperkt. Video’s zijn naast bewegend beeld ook voorzien van geluid. Met behulp van video’s kun je enorm veel informatie geven op de manier hoe ons brein het beste werkt.

Met goede video's bereik je nieuwe klanten

Samen creëeren wij het perfecte beeldmateriaal

Welke rol speel ik?

Niemand kent jouw bedrijf beter dan jijzelf. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle stappen die wij zetten in de juiste richting zijn. Dit doe je door nauw betrokken te blijven bij de ontwikkeling en productie van de video.

Wat mag ik verwachten?

Op basis van specifieke wensen leveren wij professionele promotie video’s die de verwachtingen overtreffen en resoneren bij jouw klanten. Wij bieden waar nodig ook ondersteuning bij de implementatie in online marketing strategieën. 

Implementeer je video in je online marketing strategie

8 tips voor succesvolle bedrijfs videos

Vaak is het de beste keuze om een van jouw bedrijfspanden te gebruiken als shoot locatie. Dit is namelijk de locatie die klanten zullen herkennen als ze bijvoorbeeld jouw winkel of restaurant bezoeken.

Je personeel is letterlijk het gezicht en visitekaartje van jouw onderneming. Door gebruik te maken van personeel in bedrijfs video’s zal dit herkenbaarheid en extra vertrouwen opwekken.

Omdat wij video’s maken voor commerciële doeleinden hebben we te maken met het portretrecht. Dit houdt in dat iedereen die herkenbaar in beeld is een contract moet ondertekenen waarbij er toestemming gegeven wordt om de video voor commerciële doeleinden te gebruiken.
Voorbeeld toestemmingsverklaring portretrecht AVG

Niemand kent jouw onderneming beter dan jijzelf. Het is daarom enorm belangrijk om nauw betrokken te zijn bij de productie. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat alles wat wij produceren in lijn ligt met de normen en waarden van jouw bedrijf.

Het is vaak een goed idee om (delen van) je bedrijfs video te implementeren op de website. Denk bijvoorbeeld aan aan video banner op de home pagina of een sfeervideo bij een specifieke dienst die je aanbiedt.

Social media is een krachtig medium om je achterban te bereiken. Vaak kunnen we de promotie video opdelen in kleinere krachtige clips voor specifiek gebruik op bijvoorbeeld Instagram of Facebook.
Nu je in het bezit bent van een krachtige promotie video is het slim om deze marketingtechnisch in te zetten. Bereik nieuwe mensen met een brand awareness campagne op social media of zorg voor extra zichtbaarheid via Google Ads of e-mail marketing.
Met een buyers persona beschrijf je een fictieve klant op basis van echte klant data en data van social media. Dit geeft je unieke inzichten en maakt concreet wie nou jouw gemiddelde klant is. Een buyers persona helpt bij de ontwikkeling van een promotie video en targeting bij een online marketing strategie.
Een buyers persona zorgt ervoor dat je video beter resoneert bij je klanten

Ons werk

Onze tevreden klanten aan het woord

Tim Wouters
Tim Wouters
Eigenaar Trendy Meubels
Lees verder
Sinds 2019 is Uplevel marketing altijd nauw betrokken geweest binnen onze bedrijfsvoering. Zij hebben een moderne webshop voor ons gebouwd en zijn verantwoordelijk voor ons online marketing plan. Wanneer er iets fout gaat hoef ik maar te appen of te bellen en het word meteen opgepakt.
Geert van den Wildenberg
Geert van den Wildenberg
Eigenaar Cogni Care
Lees verder
Uplevel marketing is verantwoordelijk geweest voor de transitie naar een nieuwe, moderne website. Daarnaast helpen zij ons intensief om de Duitse markt te betreden. Hele kundige mensen zijn het.
Wouter de Haas
Wouter de Haas
Eigenaar Back in Nature
Lees verder
Sinds 2021 ben ik gestart met mijn eigen personal training onderneming. Uplevel heeft voor mij een website ontwikkeld die ik zelf in beheer heb. Wat ik fijn vind is het laagdrempelige contact.
Julianne Ottenbros
Julianne Ottenbros
Eigenaar TWP Family
Lees verder
Af en toe loop ik een beetje vast met mijn social media marketing. Al meermaals hebben zij mij geholpen structuur in mijn campagnes aan te brengen en doelgerichter te adverteren.
Jessica Santori
Jessica Santori
Club Santa Rosa
Lees verder
Wij hebben Uplevel Marketing op ons resort in Lanzarote mogen ontvangen. Zij hebben voor ons een promotiefilm ontwikkeld en nieuwe fotos gemaakt om onze website te updaten.
Mattia Ordine
Mattia Ordine
Eigenaar La Tabla
Lees verder
Gedurende de corona uitbraak heeft Uplevel marketing een promotievideo over Lanzarote gemaakt. Hierin hebben zij mijn tapas restaurant in terug laten komen. Hartstikke bedankt daarvoor!
Vorige
Volgende

Zij hebben ons al uitgedaagd

Jouw marketeer

Dave Verstappen

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *