Veilig online zijn

Speed optimization
Videografie
Mobile first webdesign
Copywriting
Webdevelopment
Online Marketing

Wie is Veilig Online Zijn?

Veilig Online Zijn is een initiatief om Nederlanders te berschermen tegen cybercrime. Cybercrime bevat alle vormen van online criminaliteit zoals bankhelpdesk fraude, datingfraude en WhatsApp oplichting.

De vraag van de klant.

Om dit initiatief te realiseren waren een website, verschillende vormen van content en een volledige online marketing campagne nodig. Uplevel Marketing heeft van a tot z ervoor gezorgd dat dit plan in de praktijk werd gebracht.

Zo hebben wij de klant blij gemaakt

Speed optimization

Video’s, afbeeldingen, thumbnails en PDF’s zijn door ons geoptimaliseerd voor online gebruik. Naast efficient coderen zijn via verschillende caching strategieën ook zeer korte laadtijden gerealiseerd.

Videografie

Voor elke vorm van cybercrime is een video interventie gerealiseerd waar kennisoverdracht plaatsvindt. Voor deze video’s hebben wij de audio aangeleverd en de video geëdit.

Mobile first webdesign

Het eindproduct zal voornamelijk door mobielegebruikers gebruikt worden. Hiervoor hebben wij een zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk mobiel first webdesign ontwikkeld.

Copywriting

Alle tekstuele content op de website en in de folder is door ons ontwikkeld. Wij hebben gezorgd voor korte en overzichtelijke teksten en richten ons hiermee op de scannende lezer.

Webdevelopment

De website van Veilig Online Zijn vormt de basis van dit initiatief. Het is een knooppunt waarbij alle on- en offline marketingcommunicatie samenkomt.

On- en offline marketingcommunicatie

Om per gemeente zoveel mogelijk impact te maken hebben we naast een doelgerichte social media marketing campagne ook een offline marketing campagne gerealiseerd. Hiervoor hebben wij een folder ontwikkeld.

"Dank aan de kundige mensen van Uplevel Marketing"

Dank aan de kundige mensen van Uplevel Marketing voor hun cruciale rol in het opzetten van ons anti-cybercrime initiatief. Jullie expertise en toewijding zijn onmisbaar geweest.

Kevin

Integrale veiligheid

Wil jij ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.