Professionele website laten maken?

Een custom-made website al vanaf €950, iets voor jou?

De wereld van webdesign en het onderzoek naar (online) verkooppsychologie ontwikkelt zich razendsnel. Is jouw webdesign verouderd of nemen het aantal conversies af? Een update blaast weer nieuw leven in!

Daag je ons uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Een website laten maken

Een website is een goede manier om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf, stichting of maatschappelijk belang te verbeteren. Websites worden vaak gebruikt om relevante informatie te bundelen en online beschikbaar te stellen. Onze professioneel ontworpen websites zijn gebouwd met de nieuwste software, een geweldige gebruikerservaring is gegarandeerd.

Een afbeelding die stapsgewijs laat zien hoe een website wordt gebouwd bij Uplevel Marketing
Hoe een website laten maken werkt

Waarom kiezen voor een Uplevel website?

One page

Geschikt voor kleine bedrijven

Vanaf 950,-

Meest gekozen

Basis website

Geschikt voor de gemiddelde website

Vanaf 2000,-*

Vanaf 1600,-

* €400 korting op een basis website geldig t/m 15 juni

Maatwerk website

Geschikt voor complexe websites

Prijs op aanvraag

Waarom kiezen voor een Uplevel website?

Stapsgewijs naar een succesvolle nieuwe website

Stap 1: Wensen bespreken

Hoe een website eruit komt te zien hangt sterk af van de producten, persoonlijke voorkeuren en de huisstijl. Om efficiënt te werken is het belangrijk deze wensen helder te hebben. Tijdens het bouwproces blijf je betrokken voor het beste resultaat.

Stap 2: Doelen bepalen

Afhankelijk van de complexiteit van het uiteindelijke website design worden doelstellingen bepaald. Hiermee waarborgen we dat wij precies leveren wat jij van ons verwacht op een vooraf bepaald tijdstip. Wij vinden het erg belangrijk dat jij weet wat je mag verwachten.

Stap 3: Content creëren

Elke website heeft content nodig. Denk bijvoorbeeld aan webteksten schrijven, foto’s en overige webteksten. Deze kunnen wij importeren vanaf een oude website. Indien gewenst kunnen wij ook nieuwe content ontwikkelen.

Stap 4: Webdesign bouwen

Nu gaan wij aan de slag om al jouw wensen in vervulling te brengen. Afhankelijk van de complexiteit en de gezette doelstellingen bepalen wij een deadline. Tijdens dit proces laten wij regelmatig weten en zien waar we staan.

Onze webdesign expert aan het woord

Alles over een website laten bouwen

Bij het ontwikkelen van een professionele website komt veel kijken. Naast een conversiegericht webdesign is het ook belangrijk dat bezoekersgedrag betrouwbaar getrackt wordt, ontbrekende content gecreëerd wordt, servers goed worden ingericht en nog veel meer. Gelukkig hebben wij alle kennis en ervaring in huis en hoef jij je hier geen zorgen over te maken.

Volgens ze aller nieuwste technieken

De ontwikkelingen rondom

HTML

,

JavaScript

,

CSS

en

PHP

gaan razendsnel. Onze websites zijn gebouwd volgens de allernieuwste technieken. Daarom zijn onze websites razendsnel, zeer gebruiksvriendelijk, interactief en hebben een professionele uitstraling. Wij werken met dataspecialisten voor een naadloze intergratie van (server side) pixels en trackers. Op deze manier track je relevante informatie, ook van Apple gebruikers.
Een mockup van een website van Trendy Meubels
Website van Trendy Meubels

Onze software is zo gebruiksvriendelijk dat je zelf gemakkelijk kleine aanpassingen doorvoert

Gebruiksvriendelijke software

Voor onze websites gebruiken wij het alom bekende

Content Management Systeem (CMS)

WordPress met WooCommerce. Het webdesign ontwikkelen wij met Elementor Pro, Crocoblocks, en custom-made codeer werk. Het resultaat is een professioneel webdesign waarbij je zelf kleine veranderingen zoals het aanpassen van een tekst of foto’s prima zelf kunt doen. Omdat wij alle software licenties groot hebben ingekocht geniet jij van een lagere prijs.

De snelste Nederlandse servers

Voor een professionele website zijn alleen de beste servers goed genoeg. Voor onze Nederlandse klanten maken wij gebruik van super sneller Cloudways Vultr servers in Amsterdam. Wij schalen de servercapaciteit mee naarmate jouw website groeit, op deze manier betaal jij nooit te veel en geniet je toch van alle voordelen van premium webhosting.
Een mockup van een website met een goede snelheidsscore op GTM
Een snelle website zorgt ervoor dat minder bezoekers afhaken

8 redenen waarom klanten voor ons kiezen

Een conversiegericht webdesign gaat verder dan contrasterende

Call To Action (CTA)

knoppen. Tijdens het creëren van content en het designen van de website houden wij rekening met verkoop psychologische technieken. Een voorbeeld hiervan zijn

de 6 principes van Robert Cialdini

. Met behulp van deze principes en uitkomsten van andere wetenschappelijke onderzoeken is het mogelijk keuzes te beïnvloeden.
Wij begrijpen als geen ander dat jij als ondernemer soms snel moet schakelen. Nog snel even de puntjes op de i van een

landingspagina

voordat advertenties live gaan? Geen probleem! Net zoals wij een hekel hebben aan onder aan de stapel belanden en onnodig lang wachten heb jij dat waarschijnlijk ook.

Wij investeren graag in een duurzame relatie met onze klanten, vrijheid staat hierbij hoog in ons vaandel. Desondanks wij prijzige software licenties beschikbaar stellen, vinden wij het niet nodig om klanten contractueel aan ons te verbinden.

Met onze gebruiksvriendelijke software voer je gemakkelijk zelf kleine veranderingen door zoals het aanpassen van een tekst of wijzigen van een foto. Op deze manier hou jij de touwtjes in handen en ben je niet afhankelijk van onze diensten voor kleine aanpassingen. Dit heeft als voordeel dat je niet onnodig op kosten gejaagd wordt.

Trage websites op slome servers zijn enorme 

conversiekillers

. Omdat wij gebruik maken van efficiënt gecodeerde websites en zeer krachtige Nederlandse servers blijven laadtijden tot een minimum beperkt.
Privacy wordt steeds belangrijker, en dat is maar goed ook. Toch is het belangrijk om bezoekersgedrag accuraat te tracken om het webdesign en eventuele online marketing strategieën te optimaliseren. Server side tracking omzeilt op een legale wijze onder andere het afwijzen van cookies op de website en privacy instellingen van Apple gebruikers met IOS14.5 of hoger.
Alle kennis en kunde op het gebied van online marketing, content creation, webdevelopment en meer onder één dak, dat is vrij uniek in onze branche. Het enorme voordeel hiervan is niet alleen dat lijntjes tussen specialismen altijd kort zijn, maar ook dat wij passende oplossingen hebben voor zowel startende ondernemers als grote bedrijven.
In de basis optimaliseren wij websites voor indexatie op Google. Dit doen wij door rekening te houden met zaken zoals 

Core Web Vitals

, efficiënte

sitemap

 en 

robots.txt

bestanden. Hierdoor is de weg vrij naar topposities op relevante zoekwoorden binnen jouw branche.

Ons werk

Onze tevreden klanten aan het woord

Tim Wouters
Tim Wouters
Eigenaar Trendy Meubels
Lees verder
Sinds 2019 is Uplevel marketing altijd nauw betrokken geweest binnen onze bedrijfsvoering. Zij hebben een moderne webshop voor ons gebouwd en zijn verantwoordelijk voor ons online marketing plan. Wanneer er iets fout gaat hoef ik maar te appen of te bellen en het word meteen opgepakt.
Geert van den Wildenberg
Geert van den Wildenberg
Eigenaar Cogni Care
Lees verder
Uplevel marketing is verantwoordelijk geweest voor de transitie naar een nieuwe, moderne website. Daarnaast helpen zij ons intensief om de Duitse markt te betreden. Hele kundige mensen zijn het.
Wouter de Haas
Wouter de Haas
Eigenaar Back in Nature
Lees verder
Sinds 2021 ben ik gestart met mijn eigen personal training onderneming. Uplevel heeft voor mij een website ontwikkeld die ik zelf in beheer heb. Wat ik fijn vind is het laagdrempelige contact.
Julianne Ottenbros
Julianne Ottenbros
Eigenaar TWP Family
Lees verder
Af en toe loop ik een beetje vast met mijn social media marketing. Al meermaals hebben zij mij geholpen structuur in mijn campagnes aan te brengen en doelgerichter te adverteren.
Jessica Santori
Jessica Santori
Club Santa Rosa
Lees verder
Wij hebben Uplevel Marketing op ons resort in Lanzarote mogen ontvangen. Zij hebben voor ons een promotiefilm ontwikkeld en nieuwe fotos gemaakt om onze website te updaten.
Mattia Ordine
Mattia Ordine
Eigenaar La Tabla
Lees verder
Gedurende de corona uitbraak heeft Uplevel marketing een promotievideo over Lanzarote gemaakt. Hierin hebben zij mijn tapas restaurant in terug laten komen. Hartstikke bedankt daarvoor!
Vorige
Volgende

Zij hebben ons al uitgedaagd

Jouw webdeveloper

Maury van den Wildenberg

Een foto van Maury met een laptop in haar hand

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?