Cmon Hopon

Webdevelopment
Mobiel first webdesign
E-commerce strategie
Fotografie

Wie is Cmon Hopon?

Cmon Hopon is een bedrijf dat toeristen ondersteunt bij het maken van de juiste keuze om een verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ze werken per stad waar ze overnachting locaties zoals hotels en hostels koppelen aan lokale activiteiten en horeca gelegenheden.

De vraag van de klant.

Ons werd gevraagd om voor Cmon Hopon een website te ontwikkelen waar op een gebruiksvriendelijke manier mee geschaald kon worden. Daarnaast hebben wij ook een adviserende functie om dit initiatief op de kaart te krijgen.

Zo hebben wij de klant blij gemaakt

Webdevelopment

Een van de belangrijkste pijlers was het opleveren van een gebruiksvriendelijke website voor zowel de eindgebruikers als personeel dat zogenaamde hotspots verwerkt. 

Mobiel first webdesign

Omdat de eindgebruikers voornamelijk toeristen zijn en de communicatie loopt via QR codes is er gekozen voor een mobile first webdesign. Op deze manier is de site geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers.

E-commerce strategie

Naast het opleveren van de website hebben wij een adviserende rol over hoe dit initiatief op een winstgevend wijze in de markt kan worden gezet. Hiervoor hebben we verschillende brainstorm sessies met het bestuur gehad.

Fotografie

Ten behoeve van de website hebben wij bestaande foto’s gerestyled en geoptimaliseerd voor online gebruik. 

"lorem ipsum"

Lorem ipsum

Mickel

Eigenaar | Cmon Hopon

Wil jij ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.