Luchtfoto-/vidografie

Luchtfoto’s en video's geven echt een unieke ervaring. Wauw!

Met luchtfoto-/videografie leggen wij jouw onderneming vast op een werkelijk unieke manier. Met onze drones vliegen wij niet alleen buiten, maar ook binnen! Met luchtfoto-/videografie val je echt op!

Daag je ons uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Wat is luchtfoto/videografie?

Foto’s en video’s vanuit de lucht geven een overzichtelijke weergave van bedrijfspanden of activiteiten. Het besturen van een drone vergt veel praktische skills en vanwege nieuwe wetgeving zijn er strenge opleidingseisen. Gelukkig hebben wij alle kennis en kunde in huis om geweldige beelden te schieten.

Hoe luchtfoto/videografie werkt

De voordelen van luchtfoto/videografie

De stappen naar geweldige drone foto’s / drone video’s

Stap 1: Wensen bespreken

Voordat de drone de lucht in gaat is het belangrijk dat wij precies weten wat voor foto’s en video’s wij moeten maken. Hiervoor is het belangrijk om al je wensen met ons te bespreken. Het besturen van drones is gebonden aan strenge veiligheidseisen waar we vooraf rekening mee moeten houden.

Stap 2: Script/shotlist opstellen

Alle wensen en ideeën worden verwerkt in een script of shotlist. Dit is een tekstueel format van hoe de video of foto’s eruit komen te zien. Dit script zorgt ervoor dat we alle benodigde beelden schieten op de juiste manier.

Stap 3: Content maken

Op een afgesproken dag komen we op locatie met onze drone apparatuur. Na een laatste beoordeling van het weer maken we het apparatuur vlieg klaar. Afhankelijk van het script of de shotlist maken we alle benodigde beelden.

Stap 4: Editen

Alle bestanden uit een drone worden nabewerkt. Clips worden aan elkaar gemonteerd voor een goede video en foto’s worden gecorrigeerd om het perfecte plaatje te krijgen. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht duurt dit enkele dagen tot weken.

Onze drone piloot aan het woord

Alles over lucht foto & videografie met drone’s

Met luchtfoto’s en video’s creëer je niet alleen een uniek uitzicht vanuit de lucht maar je geeft ook een professionele uitstraling. Tot voor kort waren voor dit soort beelden dure vliegtuigen of helikopters nodig. Tegenwoordig is het gelukkig een stuk makkelijker en zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Wat voor beeldkwaliteit kan ik verwachten?

Wij maken gebruik van professionele apparatuur van het bekende merk DJI. Videobeelden worden gemaakt met een 4K resolutie tot maximaal 60 frames per seconden. Dit zijn kraak heldere en vloeiende beelden. Foto’s leveren wij af in een maximale resolutie van 48 megapixels. Tevens kunnen wij met compressie technieken deze foto’s en video’s ook geschikt maken voor online gebruik.

Drones maken kraakheldere foto's met een uniek perspectief
Video afspelen

Drones lenen zich uitstekend voor het maken van promotie video's

Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Met onze drone’s vliegen wij moeiteloos door grote bedrijfshallen of buiten om bedrijfspanden heen. Ook leggen wij moeiteloos outdoor activiteiten zoals team-uitjes vast. Onze ervaring is dat luchtbeelden het ook ontzettend goed doen op social media.

Wat mag ik verwachten?

Op basis van specifieke wensen leveren wij professionele content die de verwachtingen overtreffen en resoneren bij jouw klanten. Wij bieden ook ondersteuning bij de implementatie in online marketing strategieën.
Video afspelen

De unieke kijkhoek zorgt voor een onvergetelijke ervaring

8 tips voor geweldige luchtbeelden met drones

Als iedereen zich netjes houd aan alle regels is het vliegen met drones zeer veilig. Vlieg niet over mensen, in de buurt van vliegvelden of over huizen van omwonenden.

Drones zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. De duurdere drones waar wij gebruik van maken zijn voorzien van hoogwaardige camera en

veiligheidssystemen

. Goedkope drones zijn vaak minder veilig, minder goed te besturen en hebben een minder goede camera.

De belangrijkste factor voor geweldige beelden zijn de vliegkunsten van de piloot. Als drone piloot bestuur je het vliegtuig en camera tegelijkertijd. Deze handelingen zijn complex en vergt veel praktijkervaring. Met een ervaren drone piloot verminder je de kans op ongelukken en zijn de beelden van betere kwaliteit.

Eenmaal in de lucht is de vliegtijd zeer beperkt. Benut deze tijd efficiënt door vooraf een duidelijke lijst te hebben waar alle foto’s en video’s die je wilt maken in beschreven staan.

De vliegtijd is vaak erg beperkt en je vliegt ook nooit door tot een batterij voor 100% leeg is. Zeker bij complexere opdrachten is het belangrijk voldoende batterijen mee te nemen.

Drones houden niet van neerslag en wind. Maak bij neerslag altijd de keuze om het vliegen te staken. Maak bij wind een wijs besluit. De hoeveelheid wind die een drone kan hebben staat omschreven in de specificaties. Overschrijd deze nooit want de kans is groot dat de drone door de wind wordt meegenomen.

De foto en videobestanden uit een drone zijn enorm groot. Wanneer je deze bestanden zo op je website plaatst zal deze enorm traag worden. Indien gewenst optimaliseren wij beelden voor gebruik op een website.

Om in 4K. 60 FPS te kunnen filmen zijn de eisen voor SD kaart erg hoog. Kies voor een SD kaart met voldoende geheugen die de dataoverdracht van de camera aan kan.

Ons werk

Onze tevreden klanten aan het woord

Tim Wouters
Tim Wouters
Eigenaar Trendy Meubels
Lees verder
Sinds 2019 is Uplevel marketing altijd nauw betrokken geweest binnen onze bedrijfsvoering. Zij hebben een moderne webshop voor ons gebouwd en zijn verantwoordelijk voor ons online marketing plan. Wanneer er iets fout gaat hoef ik maar te appen of te bellen en het word meteen opgepakt.
Geert van den Wildenberg
Geert van den Wildenberg
Eigenaar Cogni Care
Lees verder
Uplevel marketing is verantwoordelijk geweest voor de transitie naar een nieuwe, moderne website. Daarnaast helpen zij ons intensief om de Duitse markt te betreden. Hele kundige mensen zijn het.
Wouter de Haas
Wouter de Haas
Eigenaar Back in Nature
Lees verder
Sinds 2021 ben ik gestart met mijn eigen personal training onderneming. Uplevel heeft voor mij een website ontwikkeld die ik zelf in beheer heb. Wat ik fijn vind is het laagdrempelige contact.
Julianne Ottenbros
Julianne Ottenbros
Eigenaar TWP Family
Lees verder
Af en toe loop ik een beetje vast met mijn social media marketing. Al meermaals hebben zij mij geholpen structuur in mijn campagnes aan te brengen en doelgerichter te adverteren.
Jessica Santori
Jessica Santori
Club Santa Rosa
Lees verder
Wij hebben Uplevel Marketing op ons resort in Lanzarote mogen ontvangen. Zij hebben voor ons een promotiefilm ontwikkeld en nieuwe fotos gemaakt om onze website te updaten.
Mattia Ordine
Mattia Ordine
Eigenaar La Tabla
Lees verder
Gedurende de corona uitbraak heeft Uplevel marketing een promotievideo over Lanzarote gemaakt. Hierin hebben zij mijn tapas restaurant in terug laten komen. Hartstikke bedankt daarvoor!
Vorige
Volgende

Zij hebben ons al uitgedaagd

Jouw marketeer

Dave Verstappen

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Veiligheidssystemen

Wanneer drones uit de lucht vallen veranderen ze in dodelijke projectielen. Verschillende veiligheidssystemen zijn nodig om ervoor te zorgen dat een drone nergens tegenaan vliegt, en dat je ook niet zomaar een lege accu hebt.

Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *