Verbruggen Grondverzet

Webdevelopment
Speed optimization

Wie is Verbruggen Grondverzet?

Verbruggen grondverzet verzorgt nivelleringswerk via 3D level technieken. Hiermee wordt bouwgrond voorbereid voor de bouw. Om dit te realiseren zijn geavanceerde software, GPS en computersystemen vereist.

De vraag van de klant.

Wij werden gevraagd een website te ontwikkelen voor zijn bedrijf. De website fungeert als een online visitekaartje waar opdrachtgevers aanvragen kunnen doen. Daarnaast helpt de website ook bij het vergroten van de toekomst bestendigheid in een online wereld.

Zo hebben wij de klant blij gemaakt

Webdevelopment

Om een website te realiseren voor dit bedrijf hebben we nauw samengewerkt met de eigenaar. Het doel van de website is om opdrachtgevers te verbinden aan Verbruggen grondverzet.

Speed optimization

Op de website staan verschillende projecten met afbeeldingen uitgelicht. Deze afbeeldingen, alsook het codewerk in de backend hebben wij geoptimaliseerd om korte laadtijden te realiseren.

"Lorem ipsum"

Lorem ipsum

Dennis

Eigenaar | Verbruggen Grondverzet

Wil jij ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.