Onze succesverhalen

Case Vertical Adventures

Vertical Adventures was voor hun website en socials opzoek naar content. Met onder andere drones hebben wij foto’s en een promotievideo gemaakt.

Case OriginalSouth

Naast een volledig nieuwe webshop hebben wij voor Original South een record omzet gerealiseerd via een Performance Max campagne (Google Ads).

Case Verbruggengrondverzet

Verbruggen grondverzet was online onvindbaar. Een nieuwe site heeft hun online visitekaartje verbeterd waardoor nieuwe klanten beter hun weg vinden.

Case CmonHopon

C’mon Hopon verbindt toeristen met lokale bedrijven. Wij hebben een gebruiksvriendelijke en schaalbare website ontwikkeld om door te kunnen groeien.

Case Veiligonlinezijn

Veilig Online Zijn is een initiatief dat met de overheid tegen cybercrime strijdt. De door ons ontwikkelde mobiel vriendelijke site vormt de basis.

Case Dierenopvang

Voor Dierenopvang Hart van Brabant hebben we via een online marketing campagne een groot vrijwilligerstekort rondom kitten opvang opgelost.

Case Santa Rosa

Voor Club Santa Rosa hebben wij nieuwe sfeerfoto’s & video’s gemaakt. Deze worden ingezet om de bestaande website en sociale media kanalen te updaten.

Case Cogni Care

Met de ontwikkeling van een nieuwe webshop en verkoopkanalen verminderen wij de afhankelijkheid van bol.com en breiden we uit naar de Duitse markt.

Case Trendy Meubels

Wij combineerde een volledig online marketing strategie in Meta & Google met een conversiegericht webdesign. Dit resulteerde in een ROAS van 1289%.

Het logo van Uplevel marketing

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste informatie en weetjes over online marketing en webdesign.

Voornaam *
E-mail *

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.