CogniCare

Ontwikkeling van conversiegerichte webshop
Content creation
Afhankelijkheid verminderen

Wie is CogniCare?

CogniCare is een webshop die zich bezighoudt met hulpmiddelen voor mensen met geheugenproblemen. De grootste doelgroepen zijn kinderen met leerproblemen, en ouderen met hersenziektes zoals dementie, parkinson en alzheimer. De producten die zij aanbieden zijn grotendeels gericht op het verbeteren van de medicijninname, het makkelijker maken van dagelijkse taken en het aanbieden van leerhulpmiddelen.

De vraag van de klant.

CogniCare is van dezelfde eigenaren als Geheugenhulp. Geheugenhulp is op bol.com een grote speler op het gebied van medicijnalarmen, medicijndozen, leerhulpmiddelen en andere medische hulpmiddelen. Met CogniCare helpen wij de afhankelijkheid van bol.com te verminderen en openen we nieuwe marketing kanalen in Duitsland.

Zo hebben wij de klant blij gemaakt

Conversiegericht webdesign

Voor CogniCare hebben wij een nieuw webshop design ontwikkeld. Voor het webdesign hebben wij conversiegerichte wetenschappelijke principes toegepast voor een optimaal resultaat. Voor een goede gebruikerservaring hebben we gekozen voor een mobile first webdesign.

Content creation

Voor de ontwikkeling van CogniCare ontstond er een behoefte voor nieuwe content. Van alle producten in de webshop hebben wij nieuwe productfoto’s gemaakt en productomschrijvingen geschreven. Wij hebben deze vervolgens geoptimaliseerd voor online gebruik.

"Wij hebben ervoor gekozen een compleet nieuwe webshop te laten bouwen"

Met behulp van bol.com heeft Geheugenhulp een sterke positie op de Nederlandse markt verkregen. Helaas heeft bol.com verschillende nadelen die het ontwikkelen van een eigen identiteit en naamsbekendheid hinderen. Daarom hebben wij er voor gekozen om in samenwerking met Uplevel Marketing een compleet nieuwe webshop te bouwen. Het doel is om minder afhankelijk te worden van bol.com en de Duitse markt te verkennen.

Geert

Eigenaar | CogniCare

Wil jij ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.