Dierenopvang Hart van Brabant

Online marketing
Content creation
Fotografie
Copywriting
Meta marketing
Social media marketing

Wie is Dierenopvang Hart van Brabant?

Dierenopvang Hart van Brabant is het dierenasiel van de regio Tilburg. Zij zetten zich dagelijks in voor zwerfdieren in de gemeentes Baarle-Nassau, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk en Tilburg. Ook zijn ze verantwoordelijk voor de dierenambulance in dezelfde regio en organiseren kittenopvang bij gastgezinnen. Dierenopvang Hart van Brabant is onderdeel van de Diamant-Groep.

De vraag van de klant.

Vanwege een teruglopende vrijwilligersbereidheid kwam de kittenopvang bij gastgezinnen in de problemen. Aan ons werd de taak uitbesteed om via een online marketing campagne nieuwe vrijwilligers aan te trekken. Daarnaast hebben wij alle tekstuele content van de huidige website gemaakt.

Zo hebben wij de klant blij gemaakt

Online marketing

Om nieuwe vrijwilligers te bereiken hebben wij een online marketing campagne opgezet. Hiervoor zijn onder andere pixels & trackers geïnstalleerd op de bestaande website. Hiervoor hebben we samengewerkt met het huidige webdevelopment team.

Fotografie

Ten behoeve aan de online marketing campagne hebben wij van verschillende kittens foto’s gemaakt. Het maken van de juiste foto is belangrijk om in een later stadium de juiste snaar te raken bij de doelgroep.

Copywriting

Enerzijds hebben wij alle tekstuele content voor de huidige website aangeleverd. Hiervoor hebben we nauw samengewerkt met het bestuur. Anderzijds hebben wij alle teksten gemaakt voor de online marketing campagne.

Social media marketing

Leads voor nieuwe gastgezinnen werden gevonden via een doelgerichte campagne op de platformen Instagram en Facebook. In 1 campagne zijn 5 verschillende ad sets gemaakt om zo veel mogelijk mensen te bereiken.

"Ze hebben een zeer groot probleem opgelost"

Zeer kundige mensen die ons prima hebben geholpen met het tot stand komen van onze nieuwe website. Ook hebben ze een zeer groot probleem rondom vrijwilligers voor ons weten op te lossen.

Eric

Manager | Dierenopvang Hart van Brabant

Wil jij ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.