Trendy Meubels

ROAS
0 %
Core Web Vitals
0 %
Stijging in conversies
0 %

Wie is Trendy Meubels?

Trendy Meubels is een online meubelbedrijf met hart voor mens & natuur. Met hun duurzame meubels en woonaccessoires gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals diverse hout soorten, wol en metalen willen zij de Nederlandse meubelbranche verduurzamen. Een groot onderdeel van dit gedachtengoed omvat thuis werken, het niet hebben van energieslurpende bedrijfspanden en het planten van bomen.

De vraag van de klant.

Trendy Meubels was een klein bedrijf, opgezet door mensen met hart voor behoud van natuur. Ze waren begonnen met een zelfgebouwde webshop en adverteerden op Facebook. Om een sterkere online positie in te nemen zochten zij een online marketing bedrijf met een brede online skill set. Voor Trendy Meubels hebben wij een conversiegericht webdesign geïmplementeerd en meerdere online verkoopkanalen gecreëerd.

Zo hebben wij de klant blij gemaakt

Conversiegericht webdesign

Wij hebben de bestaande website geüpdatet met een conversiegericht webdesign. Hierbij hebben we rekening gehouden met Google’s material design en verkoop psychologische principes. We hebben een aantal personen in hun organisatie geleerd hoe ze zelf webdesign elementen kunnen aanpassen.

Online verkoop kanalen open zetten

Gefaseerd hebben wij de sociale media kanalen Facebook, Instagram en Pinterest laten samenwerken met Google (Ads). Gecombineerd met verschillende e-mailfunnels resulteert dit in een constante stroom van nieuwe warme leads naar de webshop.

Voorbeeld van Meta feed prospecting video ad

Snelheid optimalisatie webshop

Om de gebruikerservaring en posities in Google te verbeteren moest de snelheid van de website enorm verbeteren. Met behulp van verschillende rigoureuze optimalisatie rondes zijn de laadtijden drastisch verkort. Op dit moment zijn de laadtijden van Trendy Meubels toonaangevend in Nederland.

De GTmetrix score van Trendy Meubels productpagina

Instellen van relevante accounts

Trendy Meubels maakt gebruik van online software zoals Google Analytics, Hotjar, en verschillende online marketing programma’s van Meta, Pinterest, Google en Channable. Wij hebben er voor gezorgd dat deze software naadloos samenwerkt en betrouwbare data genereert.

Google Analytics geeft belangrijke inzichten in website statistieken

Data analyse

Voor de data-analyse maken wij hoofdzakelijk gebruik van Hotjar en Google Analytics. Met behulp van server side tagging genereren wij betrouwbare data. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij de analyse en voeren wij optimalisaties door in het webdesign en advertenties.

Met behulp van Hotjar tracken wij het bezoekersgedrag

Content creation

Door de ontwikkeling van een nieuwe website en het openzetten van nieuwe verkoopkanalen was er behoefte aan nieuwe content. Hiervoor hebben wij naast een nieuw logo en huisstijl ook productfoto’s, sfeerfoto’s, productomschrijvingen en content voor social media ontworpen.

Voorbeeld van een static image ad Meta

"We werken tot de dag van vandaag nog intensief samen"

Om Trendy Meubels te professionaliseren waren wij opzoek naar een partner die ons overal goed bij kon helpen. Deze hebben wij gevonden in Uplevel Marketing. Zij hebben naast een compleet nieuw webdesign ook verschillende verkoopkanalen zoals Google, e-mail marketing en Facebook opgezet. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en werken tot op de dag van vandaag nog intensief samen.

Tim Wouters

Eigenaar | Trendy Meubels

Wil jij ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.