Original South

Webdevelopment
SEA
Social media marketing
Fotografie
Copywriting
E-mailmarketing

Wie is Original South?

Original South is een Duits/Nederlands bedrijf dat winterkleding verkoopt op de Duitse markt. De kleding die verkocht wordt is Fairtrade en van Portugese makelij.

De vraag van de klant.

Aan ons werd gevraagd een Duitstalige webshop te ontwikkelen waarbij ook klanten uit nabijgelegen landen bestellingen konden plaatsen. Op termijn is hier de wens voor verschillende online marketing strategieën bijgekomen.

Zo hebben wij de klant blij gemaakt

Webdevelopment

De bestaande webshop van Original South was sterk verouderd waardoor de conversiegerichtheid en schaalbaarheid onvoldoende was. Wij hebben een nieuwe webshop gerealiseerd volgens de nieuwste technieken.

SEA

Een belangrijk deel van de online marketing campagne is een Performance Max campagne via Google Ads. Deze hebben wij ontwikkeld en optimaliseren periodiek op basis van data.

Social media marketing

Via social media marketing draaien we een doelgerichte brandawareness campagne, ontwikkeld om naast nieuwe klanten ook de naamsbekendheid te vergroten.

Fotografie

De oude foto’s waren te zware bestanden en hadden soms het verkeerde formaat om online te gebruiken. Wij hebben deze problemen opgelost voor de nieuwe webshop.

Copywriting

Voor verschillende onderdelen van de webshop en online marketing campagne hebben wij teksten gemaakt. Hiervoor werkte wij samen met Duitse vertalers om tot de juiste teksten te komen.

E-mailmarketing

Via e-mail marketing is een strategie ontwikkeld om product en winkelreviews te verzamelen bij tevreden klanten.

"Een aanrader dus dit bedrijf"

Maury heeft mijn website opnieuw gebouwd, originalsouth.de. Deze is mooi geworden en ik ben goed geholpen met in inruimen van de producten. Dave doet de reclame campagne hiervoor en dat wordt ook netjes en in overleg verzorgd. Een aanrader dus dit bedrijf.

Denny

Eigenaar | Original South

Wil jij ook online succes?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, plan nu een afspraak in met ons.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.