Stel je eigen functie samen

HBO/WO denk niveau

Junior / senior

Fulltime / parttime

Hybride

Marktconform

HBO/WO denk niveau

Junior / senior

Fulltime / parttime

Hybride

Marktconform

In 't kort

Jij hebt kennis van online marketing, of iets wat daarmee te maken heeft. Wil je SEO en socials doen? Prima. Design en development? Goed plan. Data-analyse? Top. E-mail marketing en projectmanagement? Let’s go. Jij vertelt ons wat je wilt doen, dan timmeren wij samen jouw ideale functie in elkaar.

Jij:

 • Bent gezellig in omgang
 • Kan zowel in teamverband als zelfstandig werken
 • Beschikt over een goed probleemoplossend vermogen
 • Wil jezelf graag blijven ontwikkelen
 • Weet de rust te bewaren als het druk is

Wat breng je mee:

 • Affiniteit met online marketing
 • Een afgeronde HBO/WO opldeiding OF
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke & uitdagende baan in een fijne werkomgeving
 • Een marktconform salaris
 • 6 weken verlof per jaar (als je beloofd dat je terug komt)
 • Een MacBook van de zaak
 • De mogelijkheid om tot 50% thuis te werken
 • Een budget om je thuiswerkplek in te richten
 • Flexibele werktijden

Over Uplevel Marketing

De mensen achter Uplevel Marketing zijn een klein, hecht en specialistisch team met een topsport mentaliteit. Wij vieren samen successen, leren van fouten maar vinden het vooral heel gaaf en leuk om dit met elkaar te doen! 

Wij hebben een berg uiteenlopende klanten. Dat betekent ook dat jij je bezig zult houden met uiteenlopende werkzaamheden. Van een groot dieren opvangcentrum, tot een up-and-coming webshop. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ze hebben echter wel wat gemeen: ze zijn allemaal even ambitieus in hun doelstellingen. En daar kan jij je natuurlijk in vinden!

Fouten maken is onvermijdelijk. We dragen echter samen de verantwoordelijkheid en gooien je nooit onder de spreekwoordelijke bus. Het enige dat we van je vragen, is dat je van je fouten leert. Dus. Kom lekker die comfort zone uit. Je zult merken dat het er best gezellig is.

Hoe werkt de sollicitatie procedure?

Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Jij weet wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent. Misschien blink je wel uit in creativiteit en past een rol als designer slash copywriter wel bij jou. Of wellicht werk je als developer maar heb je ook een voorliefde voor social media. Het enige wat jij hoeft te doen is op een rijtje zetten hoe jij jouw functie voor je ziet. Oh enne een CV en motivatiebrief vinden we ook interessant. Dus stuur die ook even door.

1. Intake

2. Kennismaking

3. Case

4. Aanbod

5. Contract

Ready, set, solliciteren!

Bij Uplevel Marketing vind je uitgesproken creatievelingen, authentieke developers, vindingrijke designers, snelle schrijvers en datanerds. Specialisten die van de gebaande paden afwijken, nooit de gemakkelijkste weg kiezen en altijd een stapje extra zetten voor het team en onze klanten. We zijn professioneel, een tikkie brutaal en zitten vol fantastische ideeën. Alles om bedrijven online succesvol te maken. Doe je mee?

Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.