Video 6: Beïnvloed de keuzes van klanten

In deze video leer je over

Nog vragen?

Dave Verstappen

Online marketing strategist. Alles begint met een plan. Dave zorgt met zijn brede kennis van online marketing voor dit plan, samen met de specialistische uitwerking hiervan.

Ontcijferend Klantgedrag: Psychologische Inzichten!

Afbeelding die laat zien hoe je klant keuzes en beslissingen beinvloed.
Hoe beïnvloed je klant keuzes en beslissingen.

Duik dieper in onze video ‘Beïnvloed de keuzes van klanten‘ en verken de diepgaande principes van Robert Cialdini en hun invloed op consumentengedrag. Begrijp fenomenen zoals FOMO, prijspsychologie en de paradox van keuze. Ontdek de immense kracht van psychologische effecten zoals mere exposure, price anchoring, en meer, die het besluitvormingsproces van klanten aanzienlijk beïnvloeden.

Deze video biedt een boeiende verkenning van de menselijke psyche achter klantkeuzes. Leer hoe psychologische principes het gedrag van consumenten sturen en ontdek de mechanismen die van invloed zijn op hoe klanten denken en beslissen. Verwerf waardevolle inzichten in de factoren die consumenten beïnvloeden bij hun keuzes en begrijp hoe je deze inzichten effectief kunt benutten voor een impactvolle marketingstrategie.

Daag jij mij uit?

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waar kunnen we je bij helpen?
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *
Voornaam *
E-mail *

Transparant

Wij houden onze klanten op de hoogte over de voortgang en prestaties van onze projecten. Prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Hiermee houden wij onze dienstverlening transparant.

Persoonlijk

Wij zijn een klein specialistisch team. Hierdoor is het contact met onze klanten lekker persoonlijk. Onze ervaring is dat dit erg fijn en snel werkt.

Snel geholpen

Zeker in onze branche wil je natuurlijk snel geholpen worden. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen bij veranderingen. Je beland bij ons hierdoor altijd boven op de stapel.

Exclusiviteit

Exclusiviteit bij ons betekend dat wij niet werken voor meer dan één bedrijf uit dezelfde branche binnen een regio. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan.